Menu

Menukaart

Stel uw eigen menu samen van voor-, hoofdgerecht en dessert. Gemakkelijk en vooral heerlijk!

MENU

€ 27,50

voorgerechten
Carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing.
Tapas-idee, selectie uit verschillende voorgerechten.
Salade van gerookte eendenborstfilet en sesamzaadjes.
In knoflookolie gebakken middelgrote garnalen met whiskysaus.
Romige gevogelte ragout met bospaddenstoelen, bedekt met een korstdeegkapje.
Enchiladas met maïskip uit de oven en een scheutje zure room.
Salade van gegratineerde geitenkaas, honing en walnoten.
Geglaceerde Zeeuwse mosselen uit de oven.
Gerookte forelfilet met rijk gevulde aardappelsalade.
De klassieke romige soep van zachte mosterd.
 
+Brood met roomboter en olijventapenade.
€ 1,50
 
hoofdgerechten
Gegrilde biefstuk met röstirondjes, romanesco, geglaceerde wortel en groene pepersaus.
Boeuf bourguignon met champignons en zilveruitjes.
Kipsaté van stukjes gebakken kippendij met friet en mesclunsalade.
Gebakken kalfsoesters met geblancheerde koolrabi en goudse kaassaus.
Gebraden eendenborstfilet met gestoofde rodekool en aardappelpuree.
Mixed grill met drie soorten vlees en verschillende sauzen.
Gebraden rundertartaar volgens recept van mimpen met mosterdsaus.
Rosé gebakken hertenbiefstukjes met roseval aardappels, spruitjes en zachte cognacsaus.
Gegrilde zalmfilet met pasta penne, broccoli en danish blue.
Gebakken zeewolffilet met aardappels en courgette uit de oven.
Vis van de afslag. Bereid na aanvoer op de vis- en groenteveiling.
 
+Krokant gebakken frietjes met huisgemaakte mayonaise.
€ 3,00
+Frisse, gemengde side salad.
€ 3,00
 
desserts
Dame blanche met warme chocolade saus en een scheutje advocaat.
Baklava met een bolletje vanille-ijs en een kanelletje slagroom.
Bitterkoekjes mousse met sinaasappelsaus.
Warme apfelstrüdel met kaneelijs en slagroom.
Chocolade soufflé met vanille-ijs.
Puntje van amandelparfait met mangosaus.
Boerenjongensijs begeleid door boerenmeisjes en karamelsaus.
Christoffel taart.
Warme peer met karamelijs.
Cacao bavaroise met witte chocolade druppels.
Kaasplateau van 3 verschillende soorten kaas.
 

Liever geen vlees of visgerechten? Vraag ons naar een alternatief.