Menu

Menukaart

Stel uw eigen menu samen van voor-, hoofdgerecht en dessert. Gemakkelijk en vooral heerlijk!

MENU

€ 27,50

voorgerechten
 
Carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas, kappertjes, geroosterde pijnboompitten en balsamicodressing.
 
Tapas-idee, selectie uit verschillende voorgerechten.
 
Gemarineerde tonijntartaar met kappertjes en gevulde paprika en citroensaussojasaus.
 
Middelgrote garnalen in een pikante saus van zeevruchten.
 
Buffelmozzarella met gepelde tomaat en basilicumpesto.
 
Oosterse kipsalade met moya saus.
 
Salade van gegratineerde geitenkaas, honing en walnoten.
 
Gevulde portobello met fijngemalen bavet uit de oven.
 
Carpaccio van gerookte zalm met wasabi crème.
 
De klassieke romige soep van zachte mosterd.
 
 
+Brood met roomboter en olijventapenade.
€ 1,50
 
hoofdgerechten
 
Gebraden herensteak met aardappeltaart geglaceerde wortel en champignonsaus.
 
Rosé gebakken lamsbout met kruidige aardappels, haricoverts en rode wijn jus.
 
Kipsaté van stukjes gebakken kippendij met friet en mesclunsalade.
 
Op de huid gebakken parelhoenfilet, aardappelschijfjes, bloemkool en paprikasaus.
 
Toscaanse kalkoenfilet in een kruidenjasje met seizoen groenten, aardappeltaart en dragonsaus.
 
Gegrilde entrecôte met kruidige champignons, krieltjes en knoflooksaus.
 
Duitse biefstuk met Gebakken uitjes en  een krachtige rode wijn bouillon.
 
Maaltijdsalade met gefrituurde roombrie, sinaasappelpartjes en cranberrysaus.
 
In knoflookolie gebakken middelgrote garnalen met tagliatelle en seizoensgroenten.
 
Gebakken kabeljauwfilet met krieltjes, gevulde paprika en citroensaus.
 
Vis van de afslag. Bereid na aanvoer op de vis- en groenteveiling.
 
 
+Krokant gebakken frietjes met huisgemaakte mayonaise.
€ 3,00
 
+Frisse, gemengde side salad.
€ 3,00
 
desserts
 
Dame blanche met warme chocolade saus.
 
Baklava met een bolletje vanille-ijs en een kanelletje slagroom.
 
Supangile van cacao, room, geroosterd kokosschaafsel en vanille-ijs.
 
Combinatie van hangop yoghurt, walnoten, fruit en honing.
 
De klassieke monchoutaart met rode vruchten.
 
Puntje van ananasparfait met limoensaus.
 
Boerenjongensijs begeleid door boerenmeisjes en karamelsaus.
 
Chocolade taart met een bolletje vanille ijs.
 
Coupe romanov met citroensorbetijs en een scheutje wodka.
 
Crème brulee met stroopwafelkruimels.
 
Kaasplateau van 3 verschillende soorten kaas.
 

Liever geen vlees of visgerechten? Vraag ons naar een alternatief.