Menu

Lunchkaart

SOEPEN

€ 5,00

met brood
De klassieke romige soep van zachte mosterd.
Tomaten crème soep.

BROODJES

€ 7,00

keuze uit wit of bruin brood
Gerookte eendenborstfilet.
Carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamicodressing.
Gebraden kip uit de oven met gesmolten kaas.
Schotse gerookte zalm.
Gerookte forelfilet.
Tonijnsalade met kruidenmayonaise.
Plakjes biefstuk.
Van Dobben kroket met mosterd.
Gefrituurde roombrie met cranberry chutney.
Boerenomelet met scharreleieren, room en champignons.
Uitsmijter met kaas.
Stukjes gebakken kipfilet, gepofte paprika en mosterddressing.
Rijk gevuld broodje gezond.
Geroosterd brood, ragout en gesmolten kaas.

SALADES

€ 12,00

met brood
Enchiladas met maïskip uit de oven en een scheutje zure room.
Gegratineerde geitenkaas met honing en walnoten.
Schotse zalmfilet met rijk gevulde aardappelsalade.
Caesar salade met gefrituurde garnalen en een gebakken ei.
Stukjes gebakken kipfilet, gepofte paprika en mosterddressing.
Carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamicodressing.
In knoflookolie gebakken middelgrote garnalen met whiskysaus.
Tonijnsalade met kruidenmayonaise.
Salade van gerookte eendenborstfilet.
Gefrituurde room brie met cranberrysaus.
Geglaceerde Zeeuwse mosselen uit de oven.

WARME GERECHTEN

€ 17,00

Gegrilde biefstuk met röstirondjes, romanesco, geglaceerde wortel en groene pepersaus.
Boeuf bourguignon met champignons en zilveruitjes.
Gebakken kalfsoesters met geblancheerde koolrabi en goudse kaassaus.
Gebraden rundertartaar volgens recept van mimpen met mosterdsaus.
Gebraden eendenborstfilet met gestoofde rodekool en aardappelpuree.
Kipsaté van stukjes gebakken kippendij met friet en mesclunsalade.
Gebakken zeewolffilet met aardappels en courgette uit de oven.
Gegrilde zalmfilet, broccoli, pasta penne en een saus van danish blue.
Vis van de afslag. Bereid na aanvoer op de vis- en groenteveiling.
 
+Krokant gebakken frietjes met huisgemaakte mayonaise.
€ 3,00
+Frisse, gemengde side salad.
€ 3,00