Menu

Lunchkaart

Lunchen is mogelijk van 12:00u tot 15:00u.

SOEPEN

€ 5,00

met Turks brood
De klassieke romige soep van zachte mosterd.
Tomaten crème soep.

BROODJES

€ 7,00

keuze uit wit of bruin brood
Gerookte eendenborstfilet, gepofte paprika.
Carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamicodressing.
Gebraden kip uit de oven met gesmolten kaas.
Schotse gerookte zalm met citroenmayonaise.
Plakjes biefstuk.
Van Dobben kroket met mosterd.
Tonijnsalade met kruidenmayonaise.
Gefrituurde roombrie met cranberry chutney.
Boerenomelet met scharreleieren, room en champignons.
Uitsmijter met kaas.
Stukjes gebakken kipfilet, gepofte paprika en mosterddressing.
Rijk gevuld broodje gezond.
Geroosterd brood, ragout en gesmolten kaas.
Duitse biefstuk met gebakken uitjes.

SALADES

€ 12,00

met brood
Dubbele burger met friet en sla.
Gevulde cannelloni uit de oven.
Gegratineerde geitenkaas met honing en walnoten.
Schotse zalmfilet met kruidige roomkaas.
Caesar salade met gefrituurde garnalen en een gekookt ei.
Stukjes gebakken kipfilet, gepofte paprika en mosterddressing.
Carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamicodressing.
Garnalencocktail met whiskeysaus.
Tonijnsalade met kruidenmayonaise.
Salade van gerookte eendenborstfilet en sesamdressing.
Gefrituurde room brie met cranberrysaus.

WARME GERECHTEN

€ 17,00

Gegrilde diamanthaas met röstirondjes, geglaceerde wortel en pepersaus.
Gegrilde entrecôte met kruidige champignons, krieltjes en knoflooksaus.
Duitse biefstuk met gebakken uitjes,champignon, aardappelschijfjes en jus de Veau.
Gebakken eendenborstfilet met roseval aardappels en rode port saus.
Gebakken maïskipfilet met frietjes en salade, bedekt met satésaus.
In knoflookolie gebakken middelgrote garnalen met tagliatelle.
Vis van de afslag. Bereid na aanvoer op de vis- en groenteveiling.
Gegrilde zalmfilet, broccoli, pasta penne en een saus van danish blue.
 
+Krokant gebakken frietjes met huisgemaakte mayonaise.
€ 3,00
+Frisse, gemengde side salad.
€ 3,00